Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppu on monipuolinen sisäilman ja asumisviihtyvyyden parantaja, Haka-Sähköltä saat luotettavasti markkinoiden parhaiden toimittajien tuotteet kilpailukykyisin hinnoin. Me myymme, asennamme ja huollamme markkinoiden parhaat ilmalämpöpumput lämmitys- ja viilennyskäyttöön. Enää ei tarvitse kesän kuumudessa hikoilla tai talven pakkasilla palella. Tilaa ilmalämpöpumppu käyttökuntoon asennettuna koko Lapin alueella

Meiltä löydät tunnetut ja laadukkaat laitteet, jotka tekevät sisätiloissa oleskelusta mukavaa. Mikä parasta – toimittamiemme laitteiden muotoilu on visuaalisesti tyylikäs ja mallistossamme on useita eri värejä.

Muista myös kotitalousvähennys

Kotitalousvähennystä voit hakea esimerkiksi remonttikuluista, kuten uuden ilmalämpöpumpun asennustyöstä 40 % asennustyön kokonaiskustannuksesta.

Jos tilaat meiltä esimerkiksi mökkisi, asuintalosi remonttitöitä tai niihin ilmalämpöpumpun, voit vähentää verotuksessa työn osuuden. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, mikäli taloudessa asuu kaksi henkilöä, voivat molemmat vähentää omissa verotuksissaan työn osuuden. Lue tarkemmin alla olevasta verohallinnon ohjeesta.

Scroll to Top